Jdi na obsah Jdi na menu

BABOVŘESKY NEZAHÁLÍ–chystá se natáčení komedie BABOVŘESKY 3

17. 3. 2014

 “Báby“ poletí točit k moři se speciálním polštářkem

1240455_540476872667712_1851575554_n.jpg

Film Babovřesky 2  je aktuálně v kinech a jeho návštěvnost trhá stále nové a nové rekordy… Ale tým Zdeňka Trošky a produkce Fénix Film nezahálí a začíná přípravy na natáčení pokračování této trilogie Babovřesky 3. Už 17. 5. 2014 štáb s "drbnami z Babovřesk" Janou Synkovou, Janou Altmannovou, Jindrou Kikinčukovou, Růženou Havlovou, Jarmilou Bursovou, Anastázií Perlíkovou, Jaroslavou Ulrichovou a samozřejmě v čele s režisérem Zdeňkem Troškou odletí na natáčení do Turecka, kde se bude natáčet část děje této letní komedie.

A aby se jim dobře a zdravě v letadle sedělo, spojili se s firmou Dynasit CZ s.r.o a s produktem Dynasit, což je dynamicko - směrový polštář. Firma Dynasit se stala partnerem filmu Babovřesky 3 a již přemýšlí nad vytvořením limitované edice Dynasitu s logem filmu. Ti, kteří mají zdravotní problémy a nechtějí čekat na tuto limitovanou řadu, si mohou Dynasit v různém provedení objednat na www.dynasit.com

Děj filmu Babovřesky 3 začíná tam, kde druhý díl skončil: drbna Horáčková (Jana

1796439_266834116811542_794878930_n.jpg

 Synková), která se snaží pokračovat v psaní dopisu, je opět vyrušena a musí se běžet podívat, kdo to „rozčeřil“ klidné vesnické vody. Vybíhá tedy z domu naproti mladé ženě, která se nečekaně objeví na návsi v Babovřeskách. 

Jak již několikrát na různých besedách naznačil režisér Troška, ve trojce půjde o likvidaci bab. Drbny totiž začínají komplikovat život třem mladým dvojicím. Těm se to samozřejmě nelíbí, takže se domluví se starostou, který nemůže zapomenout Horáčkové, jak ho zostudila před kontrolorem Dočistilem, že se babek zbaví. Plán je vymyšlen, akce „likvidace drben“ začíná.  

Jak a zda se to vůbec podaří, nebudeme prozrazovat. Ale prozradit můžeme, že do děje vstoupí nová postava, konkrétně manželka kontrolora Dočistila, kterou bude hrát Tereza Bebarová a nový farář v podání Pavla Trapla. Ve třetím díle se dočkají také fanouškové Lucie Bílé, která se opět v roli Aranky objeví v Babovřeskách. A s kým jiným, než se svým malým synkem Tygrem a početnou skupinou romských kamarádek.  Svoji účast na natáčení přislíbili opět naši hokejisté, kterým se natáčení „dvojky“ tak zalíbilo, že se chtějí přijet do jižních Čech opět podívat.

A hned po návratu z Turecka se začne točit v oblíbených jihočeských lokacích, kterými opět budou Dobčice, Záboří, Netolice, Pištín, Dříteň, Holašovice a Hluboká n/Vltavou.