Jdi na obsah Jdi na menu

Důležité čísla v měsíci květen

3. 6. 2010

V měsíci květnu byly významné dvě data a to 18. května a 19. května. Proč? Tak to milerádi kalendar.jpgvysvětlíme.

 

18. květan

18. května roku 1953 se narodil Zdeněk Troška. Takže letos Zdeněk oslavil krásných 57 let.

Takže mi dovolte abych jménem celého FanWeb Teamu a také za Vás Zdeňkovi poblahopřál k jeho narozeninám.

Milí Zdenku, Přejeme Ti k Tvým krásným narozeninám všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky a samozřejmě plno dalších nádherných filmů které pro nás točíš. Protože bez Tvých filmů naše čská kinematografie nebyla ono.

 

19. květen

Ano, už je to tak 19. května 2009 jsme sputily tento web. Takže slavíme první narozeniny našeho teda Vašeho webu. Takže bych Vám všem čtenářům a čtenářkam  chtěl poděkovat a říci že Vám strašně moc DĚKUJEME za Vaší přízeň. Že si nás vždy najdete na internetu kde je strašně moc informací. Ušly jsme za ten rok velký kus cesty, ale je před námi ještě dlouhá cesta na kterou se pro Vás strašně moc těšíme. Následující rok bude pro nás taky hodně zajimavý. Ještě pár dní bude probíhat soutěž ve které jste měli k danému roku přiřadit film. Ano, tato soutěž se Vám velice líbila. Jen je tam malí chyták..ale všichni jste na něj došly. Jaký? To se dovíte až po skončení. Jinak se ve spolupráci s JZD Dobrá Voda Hoštice chystá společná soutěž o Miss Kelišová 2010. Ale to nepředbýhejme. Rozhodně se máte letos opět na co tešit..

Chtěl bych jmenovitě poděkovat těmto lidem kteří mi hodně pomohli během toho roku.

Děkuji:

Martině Nestorové, Honzovi (za jeho mp3 do sekce hudba), Tiskárně LT (paní Luďce Tomešové) Celému teamu serveru eStranky.cz, Markovi Kališovi (za pomocnou ruku) a také děkuji Zdeňkovi Troškovi

a potom dále Vám všem...

Děkuji admin Michal