Jdi na obsah Jdi na menu

Pomeje chce točit Kameňák 4: Splatil by polovinu dluhů!

22. 4. 2009
Troška je proti

Pomeje chce točit Kameňák 4: Splatil by polovinu dluhů!

Foto: abl
 

22.04. 

Pomeje chce točit Kameňák 4! Další pokračování filmové série složené z drsných vtipů však brzdí režisér Zdeněk Troška (55). Vydra, Paulová, Laufer, Skopeček - i ti by si prý opět chtěli zablbnout a udělat lidem na plátně lidovou srandu.

Dokonce i nadržená stařenka Kropáčková, tedy paní Vejvodová, by 'zase chtěla'. Neoblomný duchovní otec trilogií Kameňák a Slunce Seno... se však nechce nechat uplatit ani miliony, které mu nabízí producent Jiří Pomeje (44)! Je zaťatý a manžela Ivety Bartošové (42) poslal do háje!

"Ani náhodou. Třikrát jsem vstoupil do jedné řeky. Mě lidi sice zastavují na ulici, ať natočím další Kameňák, tu radost jim ale bohužel neudělám," svěřil včera Blesku Troška, který chystá dvě jiné veselohry.

"Volali mi z televize, jakou jsem jim udělal úžasnou sledovanost Kameňáky tři pátky po sobě, já však s těmahle vtipama už skončil. Přitom peníze jsou na stole v českých. Pomejeho kamarád Pavel Pásek z Banco Casina mi nabízel 19 milionů, ale se mnou to ani nehne. Že je vysází ihned před mýma očima! Ne, ne a ne," stojí si na svém Troška.

Víc si slibuje od filmu Doktor od jezera, který píše s Markem Kališem a od komedie Senior kvintet napsané Davidem Novotným. Že by Kameňáky byly takový 'póvl'?

"Zdeňka nechápu. Sehnal jsem mu prachy. V době krize televize i filmaři chtějí ověřené projekty. Takhle by vydělala balík Nova a já taky," nemůže se smířit s Troškovou zatvrzelostí manžel Ivety Bartošové Jiří Pomeje, který by zrovna teď potřeboval finanční injekci. "Splatil bych tím polovinu svých dluhů. Jsem si stoprocentně jistý, že by to byl trhák. Krváky, potraty, rakoviny teď nikdo v televizi nechce. Lidi jsou vystresovaní a chtějí zábavu," snaží se tlačit na Zdeňka Trošku Pomeje.

Jeho 'vydírání' se však Troška, jemuž je umění nade kšeft, zatím jen usmívá. "Lidí mi recitují hlášky z Kameňáku, ale a ani to mě nepřesvědčí. Víte, mně to zakázala maminka, abych Kameňák točil počtvrté. Protože pro ni byly ty fóry moc sprosté," snaží se argumentovat režisér, který v Česku do svých filmů vtáhl bezkonkurenčně nejvíc diváků.

"Hlava dubová," utrousil uraženě na jeho adresu Pomeje, kterého tak dluhy kvůli nerealizovanému projektu ještě více potopí.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář