Jdi na obsah Jdi na menu

Facebook.com Prohlášení

7. 11. 2011

Světem vládne sociální síť Facebook.com a ani náš Oficiální FanWeb www.zdenektroska.cz nezůstal pozadu.  Na Facebook.com naleznete skupinu ("To se mi líbí") Zdeněk Troška -  ta doteď fungovala, ale po dohodě s managementem a Zdeňkem Troškou jsme založili novou skupinu ("To se mi líbí") Zdeněk Troška – Fan profil. Naše původní skupina Zdeněk Troška se během tohoto týdne bude rušit. Prosíme stálé fanoušky z původního profilu, aby přešli na náš nový. Myslím si, že by byla škoda, kdybyste přicházeli o zajímavé novinky jak na webu, tak i na Facebook.com

Zdeněk Troška – Fan profil je jediný, který Vám přináší a bude přinášet pravé informace okolo dění režiséra Zdeňka Trošky. Na novém profilu můžete tak jako doposud najít soutěže, informace co nového na stránkách a podobně. Náš web je ,,propojený‘‘ s Facebookem, to znamená, že jakmile se objeví něco nového na webu, dozvíte se to i na FB.

Na Facebooku najdete i další profily Zdeněk Troška, ale ty jsou neoficiální a také NEMAJÍ s naším fanwebem vůbec nic společného.

Jak nás na Facebook.com naleznete? Do vyhledávače napište: Zdeněk Troška – Fan profil a klikněte na položku vyhledávání. Poté se Vám objeví náš nový profil - skupina, o kterém se zde bavíme.