Jdi na obsah Jdi na menu

Přípravy na Babovřesky 3 ... režisér Zdeněk Troška a část jeho štábu balí kufry

6. 11. 2013

beze-jmena.jpgPokračování úspěšné komedie Babovřesky, která lámala rekordy návštěvnosti v kinech, je již dokončeno.

Režisér Zdeněk Troška ale nezahálí a již začíná připravovat další pokračování komedie Babovřesky 3.   Ta se bude z menší části natáčet v zahraničí, nicméně větší část děje bude opět realizován v jižních Čechách.

Producentka Dana Voláková využila nabídky cestovní kanceláře Blue Style, domluvila se s tvůrci a nápad na natočení části děje u moře, byl na světě.  V současné době piluje režisér Troška dějovou linku a začíná připravovat scénář. Aby mu to lépe šlo, musí odletět na obhlídky do Turecka, kde pak bude film z části natáčet. 16. 10. spolu s pomocným režisérem a spoluscénáristou Markem Kališem, kameramanem Ervínem Sandersem, producentkou Michaelou Flenerovou a zástupci CK Blue Style nasedne do letadla a poletí na pár dnů do Turecka. Štáb navštíví letoviska Side, Manavgat , Alanya, dále trhy, pláže, přístav a typickou tureckou vesnici s kaňonem. Na základě obhlídek režisér vybere místa, která zapracuje do scénáře a kam pojede v květnu 2014 točit Babovřesky 3.

-008.jpgNatáčení v Turecku by mohlo proběhnout klidně a v pořádku. Tato lokalita je oblíbenou lokací filmařů, takže zde nebude problém zajistit profesionální produkci, která bude s českým štábem na místě spolupracovat. Počasí je v květnu ideální, místní strava perfektní,  místní lidé ochotní, takže by natáčení s našimi drbnami, která nazýváme babovřeské BBC, nemělo nic pokazit.

Takže se diváci komedie Babovřesky 3 mohou těšit na  záběry nádherné přírody, moře a krásných turistických míst.

Režisér Zdeněk Troška natáčí trilogii Babovřesky s představou a cílem navázat na klasické komedie předcházejících let, které člověka pobavily, pohladily a byly plné kvalitního humoru, tak charakteristického pro českého člověka a široké publikum.