Jdi na obsah Jdi na menu

Vše od začátku

2. 10. 2022

Milí fanoušci, bohužel se nám stala jedna velká a velmi nemilá záležitost na našem facebook profilu fanklubu. Po dlouhých 11 letech jsme přišli o FB profil - Zdeněk Troška - Fan profil. Je tomu už měsíc. Celý měsíc jsme se snažili profil obnovit, ale bez úspěchu. Jak k tomu došlo? Došlo k útoku na můj osobní profil, ke kterému se v tuto chvíli nemůžu dostat a na který byl navázán již zmiňovaný fan profil. Na FB jsem nahrával potřebné dokumenty, které po mě podpora FB vyžadovala. Ze strany FB bohužel nedošlo stále k obnovení. K naší smůle jsme oba, jak já, tak Tom přišli o možnost ovládat FB.  

zt.jpg

 

Po měsíci čekání a doufání v obnovení jsme se přes dlouhé rozmýšlení a rozhodování odhodlali k tomu, že jsme založili nový fanouškovský profil. Nově můžete fanouškovský profil najít pod názvem Zdeněk Troška - Oficiální fanklub. Budeme doufat, že velké množství fanoušků z původního profilu přejde sem. Pokud budete náš nový FB sdílet, budeme velice rádi. Už teď se můžete těšit na články, zajímavosti ze světa filmů Zdeňka Trošky, soutěže a mnoho dalšího.  

zt2.jpg

 

Ztrátu FB profilu už beru s nadhledem a lehkostí, i když budujete něco jedenáct let a pak to najednou není.. Ale všechno zlé, je k něčemu dobré... 

 

Admin Michal a Tomáš